Залишення місця ДТП Не думала, що колись зіткнуся з такою ситуацією, але сталося — потрапила у невелику аварію на парковці й, розгубившись, поїхала, залишивши місце ДТП. Я справді не знала, що це настільки серйозно, і що навіть за відсутності травм залишення місця ДТП https://www.actum.com.ua/blog-3-1/zalyshennja-mistsja-dtp може спричинити адміністративне покарання або навіть призвести до суду. Коли мене викликали до поліції, я зрозуміла, що самостійно не впораюся. На щастя, мені порекомендували юридичну компанію "Актум", і це було справжнє спасіння. Юристи чітко роз’яснили, яка відповідальність передбачена в моєму випадку, чи можна обійтися без поліції, як зібрати докази, що я не мала наміру ухилятися від відповідальності. Найголовніше — вони не лише підтримали мене емоційно, а й професійно вивели з цієї непростої ситуації. Завдяки їхній роботі справа завершилась позитивно, без кримінального провадження, що могло зруйнувати мою репутацію. Я щиро вдячна "Актум" за уважність, оперативність і результат. Тепер раджу всім не зволікати і звертатися до фахівців, якщо ситуація виходить з-під контролю.
top of page

Group
Public·108 members
bottom of page