Jestem kierowcą od ponad 20 lat i miałem już do czynienia z różnymi warsztatami, ale nie wszystkie zasługują na pochwałę. Kiedy mój samochód zaczął tracić moc i zapaliła się kontrolka od filtra DPF, postanowiłem poszukać miejsca, które nie tylko „odfajkuje” usługę, ale faktycznie rozwiąże problem. Tak trafiłem do Chip Tuning Avto w Krakowie https://chiptuning-avto.pl/czyszczenie-filtra-czastek-stalych-dpf-krakow i muszę przyznać, że obsługa naprawdę mnie zaskoczyła – oczywiście pozytywnie. Na początku wykonano darmową diagnostykę, wszystko mi pokazano i dokładnie omówiono. Czyszczenie filtra przebiegło szybko, a efekt przerósł moje oczekiwania – samochód znowu ma pełną moc, a jazda stała się komfortowa i bezpieczna. Cena była bardzo konkurencyjna, a dodatkowo dostałem gwarancję, co daje mi poczucie spokoju. Widać, że w tym miejscu naprawdę liczy się satysfakcja klienta i uczciwe podejście do pracy. Jeśli ktoś z Krakowa lub okolic zastanawia się, gdzie zrobić czyszczenie filtra cząstek stałych DPF, to z własnego doświadczenia mogę śmiało polecić ten serwis – naprawdę warto.
top of page

Group
Public·117 members
bottom of page